PROJECTENGINEER

Wij zijn op zoek naar een projectengineer die wil bijdragen aan betere zorg voor ouderen mede door de inzet van technologie.

In deze functie ben je van begin tot het einde van een project zelfstandig verantwoordelijk voor de implementatie en configuratie van complexe en geïntegreerde oplossingen binnen zorginstellingen voor alarmering, dwaaldetectie/preventie en slimme sensoren. De projecten en technische uitdagingen zijn groot en je functioneert als spin in het technische web.

De werkzaamheden vinden voor ongeveer de helft van de tijd plaats op kantoor en voor de andere helft op locatie bij klanten in het hele land. Als project engineer participeer je in de waakdienstpool.

Als onderdeel van een projectteam werk je nauw samen met andere projectengineers, systeem specialisten, een projectleider en onze DomotiCoach. Om maximale support aan onze klanten te kunnen geven zijn collega’s daar waar mogelijk bereikbaar voor elkaar.

Het dagelijkse werk bestaat onder meer uit:

   • Deelnemen aan projectteams ten behoeve van het realiseren van nieuwe installaties en het uitbreiden van bestaande installaties;
   • (Mede) Opstellen van een functioneel ontwerp, programmeerlijsten, testplan;
   • Rapportage en gereedmelding processtappen naar projectleider;
   • Bijwonen van (bouw)vergaderingen;
   • Uitwerken en aanleveren van adequate en professionele projectdocumentatie en engineeringschema’s;
   • Zelfstandig uitvoeren van aangevraagde wijzigingen in de installatie van onze klanten (eenmalige opdrachten);
   • Ondersteuning van het team van service engineers indien gewenst.

Jij hebt een MBO-4 of HBO-opleiding afgerond op het gebied van ICT of Zorg&Techniek. Tevens heb je werkervaring opgedaan op dit gebied. Je hebt interesse in innovatieve technologie en toepasbaarheid hiervan in het zorgproces. Je bijt je vast in technisch problemen bij onze klant en je bent pas tevreden als ze naar wens zijn opgelost. Je maakt deel uit van een gedreven en hecht team.

Interesse?

Stuur dan jouw sollicitatie, c.v. en motivatie naar vacatures@consyst.nl

(Acquisitie wordt niet op prijs gesteld)