Bij Consyst bouwen we de brug tussen de oevers van zorg en techniek. Dit doen we door bij zorginstellingen op te treden als functieleverancier én techniekleverancier. We richten ons met name op de zorg voor mensen met dementie en dragen bij aan een veilige woonomgeving in en rondom een zorginstelling.

Met een team van ca. 40 medewerkers maken wij dagelijks het verschil door de uitdaging van morgen aan te gaan. Consyst manifesteert zich als een bedrijf dat proactief meedenkt en regisseert, waarbij gebruik gemaakt wordt va de meest recente kennis op het gebied van innovatie en vergrijzing. We begeleiden zorginstellingen en zorgmedewerkers van A tot Z, zodat zij op een efficiënte wijze de beste zorg kunnen leveren aan mensen die speciale zorg verdienen.

Wij zijn heel regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s om onderstaande functies in te vullen. Heb je interesse, neem dan even contact met ons op om te kijken of er iets open staat dat passend is voor jou.

DOMOTICOACH

Ons team Training & Advies kan niet wachten om jou te verwelkomen!

Heb jij affiniteit met de zorg of heb je een zorgachtergrond en ben je ook geïnteresseerd in techniek en de implementatie hiervan? Lees dan verder!

PROJECT ENGINEER

In deze functie ben je van begin tot het einde van een project zelfstandig verantwoordelijk voor de implementatie en configuratie van complexe en geïntegreerde oplossingen binnen zorginstellingen voor alarmering, dwaaldetectie/preventie en slimme sensoren.

SALES SUPPORT OFFICER

In deze functie werk je binnen Consyst Sales nauw samen met andere afdelingen. Je bent betrokken bij het volledige verkooptraject en houdt hiervoor veelvuldig contact met Consyst klanten, leveranciers en de interne organisatie. Je signaleert mogelijke verkoopkansen en belegt deze binnen het salesteam.

SERVICE ENGINEER

In deze functie beheer en onderhoud je complexe, geïntegreerde oplossingen binnen zorginstellingen voor alarmering, dwaaldetectie/preventie en slimme sensoren. Met jouw kennis van software, hardware, VOIP en IP-netwerken los je storingen op en voer je wijzigingen door.

SYSTEEMSPECIALIST

In deze functie werk jij mee aan complexe, geïntegreerde oplossingen binnen zorginstellingen voor alarmering, dwaaldetectie/preventie en slimme sensoren. Jij bent bedreven op het gebied van de software, hardware, VOIP en IP-netwerken die deze oplossingen vormen. Jij ontwerpt en realiseert toekomstvaste oplossingen die aansluiten bij het zorgproces.

SOLUTION ARCHITECT

In deze functie ben jij het technische brein achter complexe, geïntegreerde oplossingen binnen zorginstellingen voor alarmering, dwaaldetectie/preventie en slimme sensoren. Jij bent expert op het gebied van de software, hardware, VOIP en IP-netwerken die deze oplossingen vormen. Jij denkt vanuit architectuur en toekomstvaste oplossingen.

WERKVOORBEREIDER

Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider die wil bijdragen aan het realiseren van integrale zorgdomotica projecten ten behoeve van onze klanten in de ouderenzorg. Steeds meer projecten die Consyst levert bestaan uit twee hoofdbestanddelen: advisering over zorgprocessen en de levering van zorgdomotica.