ERVARINGEN UIT DE ZORG

“In 2019 zijn wij in samenwerking met Consyst gestart met leefcirkels bij de tijdelijke huisvesting Huis in de Duinen van Kennemerhart. En wat een verademing is dat. De bewoner kan zich vrij bewegen in het hele pand waardoor er een gemoedelijke sfeer in huis ontstaat. De zorg wordt uitgedaagd om steeds meer ‘los’ te laten en in mogelijkheden te denken i.p.v. beperkingen.”

Denise Spoor
Denise SpoorSenior Teamleider Cliëntenzorg Kennemerhart - Huis in de Duinen

“Wij bevinden ons midden in de implementatiefase van werken met leefcirkels. Maximaal inzetten op zoveel mogelijk vrijheid voor cliënten van De Molenburg. De samenwerking met Consyst wederom als prettig ervaren, duidelijke afspraken, korte lijnen en sturen op resultaat.”

Pim Plomp
Pim PlompSenior Teamleider Cliëntenzorg Kennemerhart – De Molenburg

“Inmiddels is de derde woonzorglocatie van Woonzorg Flevoland voorzien van nieuwe zorgdomotica, dat zegt een heleboel! ‘Vrijheid waar het kan, veiligheid als het echt noodzakelijk is’, is ons uitganspunt en Consyst is daar maximaal ondersteunend in. Samen met Consyst zoeken we naar het beste voor de bewoners en voor de collega’s die met het systeem werken. De techniek is daarin ondersteunend en niet leidend, daar vinden Consyst en Woonzorg Flevoland elkaar.”

Marlene Trompetter - Pors
Marlene Trompetter - PorsOrganisatie Ontwikkelaar WoonzorgFlevoland

“In 2017 zijn wij in samenwerking met Consyst gestart. Op zoek gegaan naar techniek die kwaliteit toevoegt aan het dagelijks leven van mensen met dementie. Een bedrijf dat denkt vanuit de mens. Voeg daar de techniek aan toe en dit levert welzijn op voor zowel de bewoners als de medewerkers. En wat een verademing is dat. De bewoner kan zich overal vrij bewegen, zowel binnen- als buitenshuis. Daardoor ontstaat een gevoel van vrijheid en veiligheid. “Waarom moeilijk doen als het simpel kan”!

Anne-Marie Looman
Anne-Marie LoomanVerpleegkundige en directeur - Het Andere Wonen Schijndel Bv

KLANTEN DIE AL GEBRUIK MAKEN VAN ONZE DIENSTEN

 

ENKELE VAN ONZE PARTNERS

Hier vindt u een overzicht van enkele partners waar Consyst mee samenwerkt.