CONSYST, UW TECHNOLOGIE EN TRANSITIE PARTNER

DE DRIJVENDE KRACHT, ROB MANDIGERS

“Eind 2003 startte ik een serviceorganisatie in de zorg. Destijds nog in een nauwe samenwerking met een fabrikant van zorg-technologie en sinds 2009 volledig zelfstandig. Een belangrijke drijfveer voor mijzelf om een eigen bedrijf te starten was de frustratie over de maatschappij waarin het niet nakomen van afspraken steeds meer geaccepteerd lijkt te zijn.

Vaak is men niet eens meer verbaasd als afspraken niet worden nagekomen. Misschien ben ik van de oude stempel maar, zeker in de zorg, kan dat niet. Ik verzet me tegen dit fenomeen en zet me dagelijks in om een bedrijf te leiden waarin het team zich ervan bewust is om naast een excellente performance de afspraken met onze klanten en collega’s na te komen. Het creëert een bedrijfscultuur van betrokkenheid, saamhorigheid en inspiratie. Belangrijke kernwaarden voor een fantastisch team waar ik met recht trots op kan zijn.”

Rob Mandigers
Directeur Consyst B.V.

MISSION STATEMENT

Consyst heeft zich ten doel gesteld om haar activiteiten te richten op langdurige klantrelaties gebaseerd op het leveren van toegevoegde waarde.

Of het nu gaat om advies, innovatieve oplossingen of gedegen service, we doen dit in partnership met onze klant.

Consyst, uw Technologie en Transitie Partner.