Techniek en innovatie

Techniek en innovatie zijn onze passie. Wat ons het meest bezighoudt, is hoe we samen die techniek in de breedste zin van het woord kunnen aanwenden om de organisatie van onze klanten te laten excelleren. Beter, sneller, goedkoper en beheersbaar.

“In de huidige tijd kijkt elke zorgorganisatie naar techniek om zo het handentekort op de werkvloer op te vangen. De mogelijkheden lijken eindeloos, maar veel techniek schiet haar doel voorbij omdat het adoptievermogen van de zorg simpelweg hierop niet is toegesneden. Door onze methodiek geven wij de zorg meer tools terwijl we tegelijkertijd het rendement op de gekozen techniek/ investering verhogen.

Ik zet me dagelijks in om een bedrijf te leiden waarin het team zich ervan bewust is om naast een excellente performance de afspraken met onze klanten en collega’s na te komen. Het creëert een bedrijfscultuur van betrokkenheid, saamhorigheid en inspiratie. Belangrijke kernwaarden voor een fantastisch team waar ik met recht trots op kan zijn.”

Rob Mandigers
Directeur Consyst B.V.

Samen

Techniek en innovatie zijn niets zonder goed gebruik. Goed gebruik begint bij het kennen van je klant, de cliënten, hun waarden, normen en werkprocessen (van nu en in de toekomst). Wij slaan de brug tussen techniek en goed gebruik, maar kunnen dit nooit alleen.

Of het nu gaat om advies, innovatieve oplossingen of gedegen service, we doen dit in partnership met onze klant.

Consyst, uw Technologie en Transitie Partner.

MISSIE & VISIE

 • WAAROM

  Wij geloven dat iedereen het recht heeft om zelf invulling te geven aan zijn/ haar eigen levensgeluk. Juist ook in de laatste levensfase, want… wat zou je zelf willen? In alles wat we doen stellen we de wens van de cliënt én het werkproces van de medewerkers in de ouderenzorg centraal.

 • HOE

  Consyst is dé autoriteit op het gebied van dementie, ouderenzorg en zorgtechnologie. Wij maken levensgeluk leidend door als partner van zorginstellingen op te treden en onze inhoudelijke kennis, kunde en ervaring op het gebied van  verandermanagement, transitiebegeleiding, adoptie en (technische) implementatie te delen en vergroten.

 • WAT

  We geven advies, ontwikkelen en geven trainingen, begeleiden veranderingstrajecten, ontwerpen en leveren technische installaties en bijbehorende adoptiediensten.

 • MET WIE

  Wij zijn alleen succesvol als we écht samen optrekken met de klant. Dit houdt in dat de klant naast budget ook mensen, middelen en tijd vrij moet maken om alle facetten van onze customer journey te doorlopen. Alleen dan is succesvolle implementatie van zorgtechnologie écht mogelijk. Wij wijken alleen af van deze customer journey als onze partner nog niet de innovatievolwassenheid heeft om alle facetten te doorlopen, maar wel de intentie heeft om dit (op termijn) te doen.

NIEUWS & ACTUEEL

Steeds meer behoefte aan kennis over dementie

Een groot deel van de aanvragen die we binnenkrijgen gaat in…

Opgeleverd project: Woonzorg Flevoland Uiterton

Van Woonzorg Flevoland kregen we de opdracht om de Uiterton te…

IQ Messenger en Consyst slaan handen inéén

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed…

"Belt dat ding de politie dan?" - Blog Simone de Kok

Belt dat ding de politie dan? Verontwaardigd staat de zorgmedewerker…

NIEUWSBRIEF AANMELDING

Wilt u ook via onze nieuwsbrief op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen en activiteiten van Consyst? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief. (Onze nieuwsbrief wordt 1x per 2 à 3 maanden verstuurd)